Overige

 

Een focaccia of ook wel een typisch Italiaans plat brood dat origineel op steen werd gebakken. Wij gaan het een beetje meer hedendaags doen en bakken dit lekkere brood gewoon in de oven.

Wortelspread

09-07-2020

Zin in eens iets anders op je boterham? Of een alternatief voor op een toastje bij de aperitief? Dan is deze wortelspread misschien het proberen waard. Ik heb geprobeerd om er veel smaak in te krijgen, maar ook om er extra eiwitten in te krijgen voor de vulling.

Spinaziepesto

30-05-2020

In het weekend vind ik het heerlijk om wat te foodpreppen en dus wat dingen te maken voor de week die komt. Zeker nu dat de consultaties hier op de praktijk weer volop bezig zijn, moet ik dit ook doen. Vandaag heb ik er daarom voor gekozen om een spinaziepesto te maken.

Zelf vind ik het enorm gezellig om eens te aperitieven, zeker nu het mooi weer is en met het verlengde weekend. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat het voor mij geen verlengd weekend is, want met het opstarten van de consultaties, komt er ook veel werk bij.

Avocado is één van mijn favoriete zaken om te eten, ik weet wel dat je het of graag eet of niet. Duidelijk ben ik er dus zelf een fan van! Voor velen is het onduidelijk of het nu groente of fruit is, normaal wordt het gezien als een vrucht en dus fruit. Maar hij is natuurlijk niet zo zoet als...

Hou je ook wel van een lekkere quiche? Bij deze geven we jou 3 mogelijkheden voor een lekkere bodem:

Hummus

04-03-2020

We hebben al een aantal receptjes voor hummus staan op onze blog, zoals deze:

Morgen is het zover, dan zijn we alweer toe aan de laatste dag van 2019. Omdat we dan bijna klaar zijn met al dat feesten, delen we deze week nog een laatste hapje als inspiratie.

Een klassieker is het, zo'n gebakken scampi in een lepeltje. Omdat wij het graag snel en gemakkelijk houden, hebben we deze week dit hapje voorzien als inspiratie voor de feestdagen.