Pastasalade met gebakken zalm
23-03-2017
Onder het motto: "het hoeft niet altijd brood te zijn" hebben we vandaag voor jullie (b)engeltjes een heerlijke pastasalade bereid. Het is een smakelijke lunch waar je gerust de restjes van de dag ervoor kan in verwerken. Wij hadden namelijk nog wat gebakken zalm over.
INGREDIËNTEN:
- 40 g volkoren pasta (of speltpasta)
- Restjes vlees of vis (wij hadden nog wat gebakken zalm over)
- Groenten naar keuze (wij gebruikten: sla, tomaat, wortel en komkommer)
- Dressing: 1 à 2 eetlepels yoghurt, verse bieslook, peper en zout
BEREIDINGSWIJZE:
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, giet af en laat afkoelen. Maak de yoghurtdressing door de yoghurt, bieslook, peper en zout met elkaar te mengen. Snij de groenten en het vlees/de vis in hapklare stukken en meng alles door elkaar. Kruid naar smaak met wat bieslook, peper en/of zout. Eet smakelijk!