Pasta pesto met kip en tomaat
Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten.
Ik koos ervoor om een pasta pesto te maken omdat dit heel snel klaar te maken is. Je kan de pesto zeker zelf maken, maar aangezien het snel moest gaan vandaag, heb ik een potje pesto gekocht in de winkel.
Ik werkte de pasta af met grof gehakte rucola en gesneden tomaatjes. Nog wat kruiden met peper en zout en mijn heerlijke pasta was klaar!
Pasta pesto met kip en tomaat
Ingrediënten:
300g pasta naar keuze
500g cherrytomaten
100g rucola
80g groene Pesto
250g gekookte kippenreepjes
Bereidingswijze:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op.
- Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rucola grof.
Meng de pesto, kip, en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Smakelijk!
Amélie