Parfait van frambozen
31-05-2022
Breakfast time, mijn favoriete moment van de dag! Ik koos er vanmorgen voor om een lekker en fris ontbijtje te maken!
Dit ontbijt is ideaal wanneer er niet veel tijd is in de vroege morgen. Je hebt ook niet zo veel ingrediënten nodig en het is bovendien super gemakkelijk te maken!
Ik koos ervoor om een basis te maken van diepvries frambozen en chiazaad. Ik maakte een coulis door dit geheel op te warmen. Daarna maakte ik laagjes afwisselend met yoghurt. Een beetje toppen met fijngehakte noten en verse frambozen en dit ontbijtje is klaar!
Tip: Dit ontbijt kan je maken met alle soorten diepvriesfruit die je maar kunt wensen.
Dit ontbijt is ideaal wanneer er niet veel tijd is in de vroege morgen. Je hebt ook niet zo veel ingrediënten nodig en het is bovendien super gemakkelijk te maken!
Ik koos ervoor om een basis te maken van diepvries frambozen en chiazaad. Ik maakte een coulis door dit geheel op te warmen. Daarna maakte ik laagjes afwisselend met yoghurt. Een beetje toppen met fijngehakte noten en verse frambozen en dit ontbijtje is klaar!
Tip: Dit ontbijt kan je maken met alle soorten diepvriesfruit die je maar kunt wensen.
ingrediënten (1 stuk):
- 120g diepvriesframbozen
- 1 eetlepel chiazaad
- enkele verse frambozen
- noten naar keuze
- verse munt
- yoghurt naar keuze
Bereidingswijze:
- Smelt de diepvriesframbozen tot een coulis.
- Voeg 1 eetlepel chiazaad toe.
- Laat de coulis even afkoelen.
- Maak laagjes afwisselend tussen coulis en yoghurt.
- Werk af met fijngehakte munt, verse frambozen en noten naar keuze.
Smakelijk!
Amélie