Pindakaas - cornflakes brittle

27-03-2022

Pindakaas - cornflakes brittle 


Ingrediënten:

  • 75g cornflakes volkoren met stukjes chocolade 
  • 45g gezouten pindanoten  
  • 35g kokosschilfers 
  • 2 eetlepels zonnebloempitten 
  • 2 eetlepels chiazaad 
  • 60g ahornsiroop
  • 100 pindakaas 

Bereidingswijze:

  1. Smelt de pindakaas samen met de ahornsiroop en meng deze goed.
  2. Voeg alle ingrediënten samen en blijf mengen tot dat alles een laagje heeft aan elkaar plakt.
  3. Neem een ovenschaal of bakplaat en bedek met bakpapier. Doe hierop je mengsel en duw dit wat platter. Het is geen probleem als het niet allemaal aan elkaar hangt.
  4. Bak gedurende 30min op 180°C in een voorverwarmde oven.
  5. Laat afkoelen en breek in stukken.

Smakelijk!
Lotte 

Misschien zijn deze recepten ook iets voor jou?