Mini loempia's

09-10-2020

Mini loempia's

Ingrediënten:

  • Filodeeg
  • 200g gemengd gehakt
  • 2 eetlepels zoete chilisaus
  • 1 puntpaprika
  • 1 à 2 lente-uitjes

Bereidingswijze:

  1. Snijd de lente-uitjes en de puntpaprika in kleine blokjes.
  2. Doe het gehakt in een pan en begin deze aan te bakken. Voeg de groenten toe en bak het geheel goed aan.
  3. Voeg de zoete chilisaus toe en meng alles goed onder elkaar en bak nog eventjes verder.
  4. Neem het filodeeg en snijd deze in lange repen. Maak een klein worstje en leg deze in het begin van het filodeeg. Rol de loempia's op en leg deze op een met bakpapier bedekte bakplaat. 
  5. Bak de loempia's gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Dien op met nog wat extra chilisaus en geniet ervan!

Smakelijk!

Lotte

Misschien zijn deze recepten ook iets voor jou?