Hartige ei-muffins
29-04-2022
Het is vrijdag avond dus dit betekent apero time! Ik besloot daarom om een hapje te maken met spinazie en tomaten.
Dit hapje is heel gemakkelijk, heel lekker en heel snel klaar te maken. Ideaal toch na een drukke werkweek?
Het enige dat je nodig hebt is een handje verse spinazie, kerstomaatjes, ei, een scheutje melk en een klein beetje geraspte kaas.
Dit hapje is heel gemakkelijk, heel lekker en heel snel klaar te maken. Ideaal toch na een drukke werkweek?
Het enige dat je nodig hebt is een handje verse spinazie, kerstomaatjes, ei, een scheutje melk en een klein beetje geraspte kaas.
Ingrediënten
- 4 eieren
- scheutje melk
- 1 tl peper
- handjevol verse bladspinazie
- 4 cherrytomaatjes
- handjevol geraspte kaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Klop de eieren op met de melk en voeg peper naar smaak toe.
- Snijd de spinazie fijn en de tomaatjes in stukjes.
- Verdeel de geraspte kaas over de ingevette muffinvormpjes.
- Voeg de spinazie en tomaatjes toe aan de muffinvormpjes.
- Vul daarna elk vormpje voor ongeveer 3/4e met ei.
- Bak de muffins 20 minuten in de oven.
Smakelijk!
Amélie