Couscoussalade

14-06-2017

Omdat het vandaag prachtig weer is heb ik deze middag een lekkere couscoussalade gemaakt boordevol frisse en zomers groenten. Wil je er ook van genieten? Het receptje vind je hieronder. Ik heb er alvast van genoten en ik hoop jullie binnenkort ook! Laat me zeker weten wat je ervan vond! Smakelijk!

INGREDIËNTEN:

Ingrediënten

  • 30g (volkoren) couscous ongekookt (90g gekookt)
  • ¼ rode ui
  • 3 tal radijzen
  • 30g feta
  • 30g kikkererwten
  • 5 tal kerstomaatjes
  • ½ wortel
  • ¼ gele paprika
  • Peper, zout,
  • paprikapoeder, currypoeder
  • 1 eetlepel olijfolie

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Kruid de kikkererwten met peper, zout, currypoeder en wat paprikapoeder en plaats ze even in de oven om wat krokant te worden (10 min. op 180°C) en laat ze nadien afkoelen.
  3. Snijd de groeten en de feta in blokjes.
  4. Meng alles door elkaar en meng er ook de olijfolie onder.