Appelschijfjes met pindakaas

18-03-2023

Deze appelschijfjes met pindakaas zijn een snelle en leuke snack. De mix van gezonde vetten en koolhydraten maakt van deze schijfjes het perfecte tussendoortje om binnen enkele minuten klaar te hebben. Bovendien zullen ze ook het snakken naar iets zoet doen stillen.

Ingrediënten:

  • 1 appel 
  • 1 el ahornsiroop 
  • 2 el pindakaas 
  • 20 g chocolade (gesmolten) 
  • Bereidingswijze:

Bereidingswijze:

  1. Haal het klokhuis uit de appel.
  2. Snijd de appel in schijven van ongeveer 1 cm hoog. 
  3. Meng de pindakaas met de ahornsiroop. Verdeel dit lichtjes over de appelschijfjes. 
  4. Smelt vervolgens de chocolade. Besprenkel de gesmolten chocolade over elk appelschijfje. 
  5. Plaats in de koelkast voor ongeveer 1 uur. 

Smakelijk! 

Ana Lía